Adverteren in de Hoeksche Waard


Bent u op zoek naar nieuwe manieren om uw bedrijf/product bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen in de Hoeksche Waard? Bij HW1 bieden wij u verschillende manieren om te adverteren in en rondom tv-programma’s van HW1. Als internet TV-kanaal bereikt HW1 wekelijks meer dan 30.000 mensen in en rond de Hoeksche Waard. Als ondernemer kunt u daar voordeel uit halen door te adverteren voor, in of na een programma of op onze website.

Wilt u meer weten over de uitgebreide reclame-mogelijkheden bij HW1 ?  Neem contact met ons.

UW PROMOTIE FILM OP MAAT


Heeft u er wel eens aan gedacht om uw marketingboodschap te vatten in een film en dit te plaatsen op internet en social media. Film heeft een hoge attractieve waarde maar zeker ook een hele hoge attentiewaarde.

HW Media, het moederbedrijf van HW1, staat klaar om u hierin te adviseren en te ondersteunen. Wij zorgen dat uw reclameboodschap uw doelgroep dusdanig zal aanspreken dat het beoogde effect bereikt wordt.

En door uw promotionele film uit te laten zenden op internet TV van HW1, bereikt uw advertentie een groot publiek in en rond de Hoeksche Waard.

VOORDELEN


100% Gericht

Met uw bedrijf gezien worden in verschillende programma’s binne verschillende rubrieken. Iedere rubriek heeft een specifieke doelgroep. In welke rubriek bevindt uw doelgroep zich? Geen massamarketing met laag effect, maar gerichte marketing met een groot effect. Bent op zoek naar een specifieke doelgroep? Wij kunnen u daar bij helpen.

100% zichtbaar in de Hoeksche Waard

Wordt écht gezien in de Hoeksche Waard! Met haar tv-programma’s heeft HW1 wekelijks een bereik van meer dan 30.000 mensen. Kijkers van onze tv-programma’s kunnen niet om uw reclameboodschap heen. Dus … 100% attentiewaarde en 0% waste.

100% Meetbaar 

Hoe vaak denkt u dat uw advertentie in de krant/tijdschrift gelezen wordt? Het adverteren op HW1.tv levert gelijk resultaten op. HW1 heeft direct actueel inzicht in de kijkcijfers van de uitzending en dus het bereik van uw reclameboodschap.

Mogelijkheden 

Programma adoptie: Programma draagt alle afleveringen in een seizoen de naam van de onderneming. Vermelding voorafgaand aan programma als volgt: “dit programma wordt u aangeboden door “bedrijfsnaam”

programma sponsoring: Sponsoring van enkele afleveringen, samen met andere sponsoren. Vermelding voorafgaand aan programma als volgt: “dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door “bedrijfsnamen”

Advertentie banner: een op maat gemaakte pop-up banner die meerdere malen getoond wordt gedurende de uitzending.

Commercial in reclameblok: een op maat gemaakte commercial die getoond wordt gedurende de reclameonderbreking tijdens een programma.

0