HW Sport aan tafel aflevering 2 van 4

HW Sport aan tafel aflevering 2 (van 4)

HW Sport aan tafel aflevering 2 waarin we het hebben over fusies en damesvoetbal binnen de voetbalwereld van de Hoeksche Waard.
Uiteraard schuiven weer tal van bekende gezichten aan bij Wim en Ton aan tafel.
Wilt u helemaal op de hoogte zijn? Kijk dan deze week alle 4 afleveringen van “HW Sport aan tafel” die u on demand kunt (terug)kijken op de Facebook pagina van HW1 of via www.HW1.tv
__________________________

#HoekscheWaard
#sport
#HoekscheWaardSport

HW1 | Internet TV Hoeksche Waard

Internet TV in de rubrieken:
Sport – Business – Lifestyle – Gastvrij – Lokaal – Kids – Muziek

Deze rubrieken vormen een afspiegeling van de samenleving binnen de Hoeksche Waard.

HW1 Sport Hoeksche Waard

In HW1 Sport Hoeksche Waard geven we de Sport een platform in de Hoeksche Waard. Een internet platform waar Sporters en Sportverenigingen zichzelf kunnen profileren in een sportprogramma op Internet TV van HW1. Het team van HW1 draagt de sport een warm hart toe. Daarom een medium waarmee de verenigingen en sporters een tool in handen krijgen ten behoeve van hun individuele P.R. Het programma dat wij maken staat in het teken van een specifieke sportclub, vereniging of sporter. Belangrijke facetten van de vereniging of club worden onder de aandacht worden gebracht. Bijvoorbeeld door items over de jeugdopleiding, vrijwilligers, sponsoring of Business club. Zolang het de club maar iets oplevert, zoals extra aanwas van leden, vrijwilligers, sponsors of leden voor de businessclub. HW1 is bedoeld als P.R. middel voor de clubs. En P.R. levert ook echt iets op.

Wanneer een sporter, club of vereniging in de uitzending komt, kunnen de bedrijfssponsoren van de club zich in de uitzending profileren naast hun club. door te adverteren.

Uitzendingen
De programma’s, zoals HW Sport aan tafel aflevering 2 die worden uitgezonden op www.HW1.tv en op social media als Facebook, Twitter en YouTube, zijn commercieel. Dat houdt in dat er reclame gemaakt kan worden in en rond de aflevering.

Adoptie, Sponsoring en adverteren
Dat maakt het tevens mogelijk dat ondernemingen en organisaties zichzelf en/of producten op een commerciële manier onder de aandacht kunnen brengen van de kijkers.

In en rond de uitzendingen kunt u als ondernemer zichtbaar zijn door:

programma adoptie: Programma draagt alle afleveringen in een seizoen de naam van de onderneming.
vermelding vooraan: “dit programma wordt u aangeboden door “bedrijf”

programma sponsoring: Sponsoring van enkele afleveringen.
vermelding vooraan: “dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door “bedrijf”

adverteren: banner gedurende de uitzending
en/of
commercial in reclameblok

Sponsoring en adverteren op HW1 is effectief en efficiënt. Met een wekelijks bereik van meer dan 30.000 en een attentiewaarde van 100% wordt uw reclame boodschap 100% zichtbaar voor de kijkers van HW1. U kunt uw boodschap nog beter kanaliseren door in een specifieke rubriek (sport, business, lifestyle etc) te adverteren/sponsoren. Afhankelijk in welk marktsegment uw doelgroep zich begeeft.

Contact
Interesse in de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met HW Media / HW1
Volg HW1 op:
————————————————
Website: www.HW1.tv
Facebook: http://www.facebook.com/HW1.tv
YouTube: http://www.youtube.com/c/HW1TVonline
Instagram: http://www.instagram.com/hw1.tv/
Twitter: http://twitter.com/HW1TV

84

Category: Sport
84
Views