HW1 - Internet TV voor de Hoeksche Waard

HW1 is een internet TV kanaal voor de Hoeksche Waard. Wij maken internet TV-programma’s in de volgende rubrieken; Sport, Lokaal, Business, Muziek, Lifestyle en Gastvrij. Deze rubrieken vormen een afspiegeling van de samenleving binnen de Hoeksche Waard.

Uitzendingen

De programma’s die worden uitgezonden op www.HW1.tv en op social media als Facebook, Twitter en YouTube, zijn commercieel. Dat houdt in dat bedrijven en organisaties kunnen adverteren in en rond een programma of een programma kunnen adopteren of sponsoren.

Adopteren, sponsoren en/of adverteren?

Interesse in de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

HW Media - Film en Media producties

HW1 is een onderdeel van HW Media. De programma’s van HW1 worden geproduceerd door HW Media. Hét bedrijf in de Hoeksche Waard dat gespecialiseerd is in multimedia marketing.

Succesvolle marketing begint met een doel. Wij voorzien in een strategie om uw doel te bereiken. Van videoadvertenties tot complete filmproducties. Wij maken uw (social) internet marketing doeltreffend. U wilt toch resultaat zien van uw marketing op internet?

U heeft geen tijd?

Dan bent u niet de enige! Voor diverse opdrachtgevers beheren wij de website en social media pagina’s. Door het regelmatige plaatsen en verversen van media content, blijven uw kanalen actief en daarmee aantrekkelijk voor uw doelgroep.

 

HW Media…Voor elk budget, internet marketing op maat !

  • (video)advertenties (foto of film)
  • Commercials (foto of film)
  • Video-pitch of presentatie (foto of film)
  • Bedrijfsfilm / reportage (foto of film)
  • Klantreferenties en interviews (foto of film)
  • Reportage van evenement. Evenementenregistratie (foto of film)
  • Muziek Videoclip, Lipdub (groepsuitje of bedrijfsuitje)

 

Met ons team van professionele Online marketeers en visuele vormgevers in digitale media, film en videoproducties zorgen wij er voor dat uw boodschap gezien wordt.

 

Kijk voor meer informatie op:

Website: www.HWmedia.tv

Facebook: http://www.facebook.com/HWmedia.tv

YouTube: http://www.youtube.com/c/HW1TVonline

Instagram: http://www.instagram.com/hw1.tv/

Twitter: http://twitter.com/HWmediaTV

0